Vinska Fontana

Vinska fontana navkljub svojemu sodobnemu in drznemu videzu pripoveduje zgodbo preteklosti, sedanjosti in prihodnosti Istre. 

Zunanji del objekta je namenjen okušanju lokalnih vin, med njimi seveda kraljujeta malvazija in, kakopak, refošk, v notranjem pa bo mogoče degustirati vina iz izbrane kolekcije buteljk vrhunskih vin kleti Vinakoper in domačih marežganskih vinarjev. 

Vinski koktajli

Petkovi večeri so namenjeni koktajlom in glasbi ob najlepšem razgledu na slovensko Istro. Koktajl večer se prične vsak petek ob 18. uri in ustvari nepozabno poletno vzdušje. Koktajli so narejeni na bazi vrhunskih lokalnih vin na zunanjem šanku. 

Ostala ponudba

Poleg vrhunskih lokalnih vin imamo na voljo še pestro ponudbo lokalnih piv, grozdnih sokov in še veliko več. Ključna rdeča nit je vselej lokalnost in seveda nepozaben okus. 

Vrhunska lokalna vina

V notranjosti našega prostora lahko zasledite številne buteljke vrhunskih vin, kio poosebljajo delo in energijo naših lokalnih vinogradov. 

Lokalni izdelki

Poleg vin imamo na voljo številne druge lokalne izdelke kot so ekstra deviška oljčna olja, izdelki s tartufi, domače marmelade in namazi, soli in še veliko več. 

Turistične agencije

Na Vinski Fontani in najlepši razgledni ploščadi v Slovenski Istri z veseljem sprejemamo večje skupine oseb za raznolike priložnosti. Za slednje vselej pripravimo nekaj posebnega.